VvE Park Boswijk te Doorn

Op de Utrechtse Heuvelrug in Doorn werd in 1973 Park Boswijk gebouwd, het grootste servicecomplex voor senioren in Nederland. Nu, bijna 50 jaar later, was het park toe aan een grondige renovatie: nieuwe gevels, nieuwe daken, nieuwe isolatie en nieuwe hekwerken en privacyschermen. De VvE heeft gekozen voor een aluminium lamelhek, met een lamel die steeds 5 graden verder open of dicht gaat, waarbij het meest dichte gedeelte voor de voordeuren wordt geplaatst voor meer privacy. De aluminium privacyschermen kregen een paneelvulling van gelaagd glas met een matte folie.De acht gebouwen van drie verdiepingen hoog, gebouwd in Y-vorm, hebben een jaar lang in de steigers gestaan, maar het resultaat mag er dan ook wezen!

Om het geheel goed in beeld te brengen, heeft J&B Balkonhekken een leuke impressie voor u gemaakt, waarmee u een goed beeld krijgt van de omvang van het werk en het geslaagde resultaat: