Veelgestelde vragen

Snel een antwoord op uw vraag? Hier vindt u een overzicht van de vragen die wij vaak krijgen. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u gerust telefonisch contact met ons op.

 

Veelgestelde vragen (Q & A)

Q: Maken jullie ook hekwerken voor particulieren?

A: Wij werken hoofdzakelijk voor VvE’s en woningstichtingen, maar werken ook regelmatig wel voor particuliere opdrachtgevers. Wij kunnen de beste prijs/kwaliteitverhouding leveren in grotere projecten

Q: Wat kost een balkonhek?
A: Omdat ieder balkonhek bij ons op maat wordt gemaakt voor de klant, is de prijs afhankelijk van de wens van de klant en de te leveren aantallen.

Q: Hoe hoog moet mijn balkonhek zijn?

A: Tot en met de vierde verdieping voldoet een hekhoogte (gemeten vanaf het vloeroppervlak) van 1000mm, vanaf de vijfde verdieping voldoet een hekhoogte van 1200mm.

Q: Kan ik zelf het hekwerk plaatsen c.q. laten plaatsen, of moet ik dat door jullie laten doen?

A: Montage kan ook door u zelf of door een partij van uw keuze worden gedaan. Wij zijn bereid om u daarbij zo goed mogelijk te adviseren.

Q: Wat houdt levering vanaf fabriek in?

A: Bij levering vanaf fabriek produceren wij uw hekwerk geheel naar uw wens. Zodra het hekwerk gereed is kunt u het hekwerk bij ons komen afhalen.

Q: Wat houdt transport / bezorging in?

A: Wij regelen het transport of bezorgen zelf uw hekwerk tot aan de eerste deur. Verticaal transport is niet inbegrepen. De kosten voor het transport zullen aan u worden doorbelast.

Q: Waarom moet ik aanbetalen bij opdracht?

A: Omdat wij uw hekwerk specifiek op maat maken naar uw wensen, is het een uniek product welke wij niet aan een ander kunnen verkopen. Daarom vragen wij een aanbetaling bij opdracht.

Q: Wat is de levertijd van een hekwerk?

A: Afhankelijk van de wensen die er zijn, en de materialen die nodig zijn voor het produceren van uw hekwerk op maat, kunnen de levertijden erg verschillend zijn.

Q: Als ik een aluminium hekwerk in kleur bestel, moet ik dan het hekwerk iedere twee jaar schilderen?

A: Nee, onze aluminium hekwerken zijn onderhoudsarm. Deze behoeven niet geschilderd te worden. Wel adviseren wij om ze regelmatig schoon te maken, zodat u over vele jaren ook nog van een mooi en fris hekwerk kunt genieten.

Q: Waarom gebruikt u gelaagd glas in uw glashekken?

A: Gelaagd glas wordt ook wel veiligheidsglas genoemd. Tussen de twee glasplaten zit een speciale kunststof folie, die moeilijk kapot is te krijgen. De glasplaten en folie zijn onder grote hitte aan elkaar gesmolten. Hierdoor ontstaat het effect, dat u misschien wel herkent van de voorruit van uw auto. Komt er bijvoorbeeld een steentje met grote kracht tegen aan, dan kan er een ster of barst ontstaan, maar zal niet de gehele ruit breken.

Deel deze pagina