Over ons

J&B balkonhekken is al ruim 20 jaar werkzaam in de hekwerken. Wij zijn begonnen als montagebedrijf in constructiewerken en balkonhekken. Door jarenlange ervaring zijn wij specialist in hekwerken te noemen. J&B levert hekwerken voor projecten van o.a. VVE’s, woningbouwverenigingen, particulieren en aannemers.

Wij zijn een bedrijf met visie. Wij gaan voor het vergroten van waarde en woongenot, en werken transparant, zorgvuldig en vanuit partnerschap

J&B Balkonhekken staat voor mooie, kwalitatief hoogwaardige producten die de waarde van uw woning en uw woongenot verhogen. J&B denkt met u mee, juist ook over zaken waar u zelf niet zo snel aan denkt. Het gebruik van uw balkon, de bevestiging, het effect van plaatsing op uw gevel voor het aanzicht. J&B denkt met u mee voor een duurzaam resultaat: een product dat tientallen jaren meegaat, geen tussentijds onderhoud nodig heeft en waar u over 10 jaar nog steeds trots op bent.

De drie pijlers van J&B: product, proces en partnerschap

Product: mooi veilig en duurzaam

De producten van J&B zijn mooi, veilig en duurzaam. Ze gaan lang mee, zijn netjes afgewerkt en volledig afbreekbaar. U investeert in een duurzaam product dat geen tussentijds onderhoud nodig heeft.

Proces: transparant en zorgvuldig

J&B draagt zorg voor een goede informatiefase, waarin de tijd wordt genomen voor het verkennen van uw wensen en onze mogelijkheden en te zorgen voor een goede match. Aandacht en zorgvuldigheid in de samenwerking vindt u terug bij J&B in bereikbaarheid en aanspreekbaar zijn, meedenken over wensen en gebruik, en goede informatie over alle aspecten, zoals bevestiging, belasting, wet- en regelgeving.

Werken vanuit partnerschap

Werken vanuit partnerschap betekent samen zorg dragen voor het grote geheel. Een hekwerk staat nooit op zichzelf, maar maakt deel uit van een woning, woon- of zorgcomplex. Uw woning!
Daarom vindt J&B het van belang om gedurende het proces verbonden te zijn met bouwers, installateurs, en vooral met u als klant om samen zorg te dragen voor een mooi en duurzaam resultaat.

Want werken vanuit partnerschap, daar vaart iedereen wel bij!

 

 

 

Deel deze pagina