Onze werkwijze

Heeft u dit ook wel eens meegemaakt? Bij een bouwproject of verbouwing zijn meerdere partijen betrokken, die allemaal naar elkaar kijken als er iets mis gaat. Ze zijn soms drukker met elkaar dan met het eindresultaat dat u als klant wenst. De dienstverlening is maar amper op elkaar afgestemd en dat brengt vertragingen. Sowieso begint het resultaat toch wel wat af te wijken van wat u in uw hoofd had bij de start en mist u actieve betrokkenheid van uw bouwpartner… Herkenbaar?

Een nieuw geluid in de bouw

Praktijken die we veel te vaak zien in de bouw, vindt Jouko Belksma, eigenaar van J&B balkonhekken. Als ondernemer en lid van the New Builders staat hij voor een betrokken en transparante aanpak vanuit gedeelde verantwoordelijkheid. Door bij de start de tijd te nemen om verwachtingen uit te spreken en voldoende informatie te verzamelen, worden teleurstellingen in het proces voorkomen. En door bij grotere projecten vanaf de start samen aan tafel te zitten en met alle bouwpartners verantwoordelijkheid te dragen voor het geheel, voorkom je die eeuwige vertragende strijd, waar nog nooit iemand beter van is geworden.

Om te komen tot hoogwaardige hekwerken die uw woongenot en de waarde van uw huis vergroten gaan wij als volgt te werk:

Proces: transparant en zorgvuldig

Wij hechten aan een transparant en zorgvuldig proces. In de informatiefase gaan we met u in gesprek om zoveel mogelijk informatie te delen over uw wensen en onze mogelijkheden.

Aandacht en zorgvuldigheid in onze samenwerking vindt u bij ons terug doordat wij bereikbaar en aanspreekbaar zijn, meedenken over wensen en het gebruik van ons product, en u goed informeren over alle aspecten, zoals bevestiging, belasting, wet- en regelgeving.

Werken vanuit partnerschap

Werken vanuit partnerschap betekent samen zorg dragen voor het grote geheel. Een hekwerk staat nooit op zichzelf, maar maakt deel uit van een woning, woon- of zorgcomplex. Uw woning!

Daarom vinden wij het van belang om gedurende het proces verbonden te zijn met bouwers, installateurs, en vooral met u als klant om samen zorg te dragen voor een mooi en duurzaam resultaat.

Product: mooi veilig en duurzaam

Onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig: mooi, veilig en duurzaam. De producten gaan lang mee, zijn netjes afgewerkt en volledig afbreekbaar. U investeert in een duurzaam product dat geen tussentijds onderhoud nodig heeft.

 

Deel deze pagina