Galerijhekken

Veel gebouwen zoals flats en appartementencomplexen beschikken over een galerij. Omdat de hoogte van deze bouwwerken flink kan oplopen, zijn kwalitatief hoogwaardige galerijhekken onmisbaar om de veiligheid van bewoners en bezoekers te waarborgen. Mits goed uitgevoerd, geeft zo’n hekwerk het gebouw ook nog eens een mooi aangezicht.

J & B Almelo is gespecialiseerd in uiteenlopende soorten balkonhekken en ook op het gebied van galerijhekken zijn onze mogelijkheden zeer divers. Wij bieden u onder meer de keuze uit hekken van materiaalsoorten zoals glas, aluminium en staal en leveren deze ook nog eens in verschillende uitvoeringen.

Bekijk ons assortiment

Galerij- of balkonhek van aluminium, glas of staal?

In een ideale situatie vergt een balkonhekwerk weinig onderhoud, sluit het qua ontwerp goed aan op de bouwstijl van een pand en garandeert het de hoogst mogelijke veiligheid voor gebruikers. De galerijhekken van J & B Almelo voldoen aan al deze eisen en zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende varianten.

Onze opdrachtgevers kiezen in de meeste gevallen voor een hekwerk van glas, aluminium of staal, omdat deze materialen minder onderhoud vereisen dan een alternatief van hout. Daarnaast zijn ze minder gevoelig voor slijtage en staan ze hierdoor over het algemeen garant voor een langere levensduur.

Aluminium galerijhekken met uiterlijk van hout

Ondanks de hierboven genoemde nadelen van hout, kiezen veel gebouweigenaren nog altijd voor houten galerijhekwerken vanwege de authentieke en natuurlijke uitstraling. Helaas zien zij zich hierdoor vaak sneller geconfronteerd met ongewenste zaken zoals snelle slijtage of onverwacht onderhoud.

J & B Almelo biedt daarom een gulden middenweg in de vorm van plankhekken: kwalitatief hoogwaardige aluminium galerijhekken met een houten look. Een plankhek wordt bijvoorbeeld vaak toegepast bij gebouwrenovatie als vervanging van het oude houten hekwerk. Zo staat er een nieuw en duurzaam galerijhek terwijl de oude stijl hetzelfde blijft.

Wanneer juist een moderne uitstraling gewenst is, zijn plaathekken een uitstekende optie. Deze metalen galerijhekken beschikken vaak over een 2 mm sendzimir of 3 mm aluminium plaat en zijn zowel met als zonder aluminium profielen uitvoerbaar. Ook behoren vrijwel alle soorten perforaties en uiteenlopende zettingen tot de mogelijkheden.

Hekwerk voor galerij: wat zijn de prijzen?

De galerijhekken van J & B Almelo onderscheiden zich door een uitermate hoge kwaliteit, uitstekende afwerking en een professionele levering en montage. De prijzen voor onze hekwerken blijven desondanks zeer concurrerend. Wij hechten veel waarde aan maatwerk en streven daarom altijd naar de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding voor onze opdrachtgevers.

Voldoen de eerder genoemde plankhekken en plaathekken niet aan uw behoeften? Dan bieden wij nog vele andere opties, onder meer in de vorm van lamelhekken, glashekken en spijlhekken. Voor elk type hekwerk passen onze vakkundige medewerkers gespecialiseerde productiemethodes toe die u verzekeren van een grote duurzaamheid en veiligheid.

Uitgebreide service bij onze galerijhekken

Ons dienstenpakket gaat echter verder dan de productie alleen, want wij komen uw nieuwe galerijhekken zelf monteren en voeren indien gewenst ook noodzakelijke garantiewerkzaamheden uit. Net zo uitgebreid als het natraject is ook ons voortraject, waarbij we in nauwe samenspraak met u het ontwerp en de engineering van uw hekwerken voor onze rekening nemen.

Ons complete serviceaanbod zorgt ervoor dat u al in korte tijd over de ideale galerijhekken voor uw gebouw kunt beschikken en dat u ook na de montage nauwelijks omkijken heeft naar het onderhoud ervan. Omdat een goede communicatie met onze opdrachtgevers voor ons daarnaast van groot belang is, krijgt u een vast aanspreekpunt waar u bij terecht kunt met al uw vragen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of producten? Bel dan vrijblijvend naar 0546-453883 of stuur een mail naar info@balkonhekkenn.info. Onze behulpzame medewerkers helpen u graag verder.

Deel deze pagina