Dakterras hekwerk

Beschikt u over de luxe van een dakterras op uw woning of bedrijfspand? Dan is het plaatsen van een hekwerk een noodzakelijke maatregel om de veiligheid van bewoners en gebruikers te waarborgen. Indien gemaakt van hoogwaardige materialen en met vakmanschap afgewerkt, voorziet zo’n hekwerk uw dakterras ook nog eens van een mooie en stijlvolle uitstraling.

J & B Almelo is dé Nederlandse specialist op het gebied van hekwerken en biedt u dan ook talloze keuzemogelijkheden op dit vlak. Wilt u een hek van staal, aluminium of glas? Uitvoering in al deze materialen is mogelijk en elke materiaalsoort heeft zo zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen. Zo hebben wij altijd wel een product dat exact aansluit op de uitstraling en specificaties van uw gebouw.

Bekijk onze producten

Dakterras hekwerk van hoge kwaliteit

Dat is belangrijk, want u wenst uiteraard een dakterras hekwerk dat niet alleen uw terras completeert, maar ook recht doet aan de bouwstijl van uw pand of woning. Daarnaast wilt u er op het gebied van onderhoud weinig omkijken naar hebben en moet het hek voldoen aan de strengste veiligheidseisen om een veilige leefsituatie te creëren voor bewoners.

De hekwerken voor terrassen van J & B Almelo sluiten naadloos aan op deze criteria en zijn beschikbaar in uiteenlopende types. Onze producten van glas, staal en aluminium zijn uitermate populair bij onze klanten, omdat ze op het gebied van onderhoud minder bewerkelijk zijn dan traditionele houten varianten. Ook zijn ze minder gevoelig voor de schadelijke invloed van de veranderlijke Nederlandse weerselementen en gaan ze over het algemeen aanzienlijk langer mee.

Aluminium hekwerk met uitstraling van hout

Wat echter nog altijd een voordeel is van houten hekwerken, is de sfeervolle en organische uitstraling ervan. Sommige woningbezitters of pandeigenaren kiezen hierdoor voor dakterras hekwerk van hout, terwijl ze beseffen dat dit snellere slijtage en reguliere onderhoudswerkzaamheden met zich meebrengt.

Liefhebbers van hout hebben tegenwoordig een interessant alternatief, want J & B Almelo biedt met plankhekken aluminium hekwerken voor uw terras met een authentieke houten look. Nu al behoren deze tot onze meest gewilde producten, met name voor opdrachtgevers bij wie de versleten houten hekken aan vervanging toe zijn. Zo blijft het dakhekwerk naadloos aansluiten op de bouwstijl en ervaart u alle voordelen van een modern materiaal.

Balustrade voor uw dakterras: de prijs

Of u nu kiest voor authentieke plankhekken of moderne varianten zoals plaathekken: al onze hekwerken blinken uit op het gebied van kwaliteit en een hoogwaardige afwerking. Toch betaalt u bij J & B Almelo zeker niet de hoofdprijs voor een mooie balustrade voor uw dakterras. Wij vinden dat een hekwerk voor iedereen betaalbaar moet blijven en hanteren daarom een concurrerende prijs-kwaliteitsverhouding.

Wenst u een andere balustrade voor uw terras dan plank- en plaathekken? Bij ons heeft u de keuze uit een variëteit aan opties. Wie weet sluiten onze glashekken, spijlhekken of lamelhekken beter aan op de uitstraling van uw gebouw. Welk type u ook kiest; u bent verzekerd van de hoogst mogelijke duurzaamheid en kwalitatieve afwerking.

Neem contact op

Hekwerk dakterras bevestigen

Wij doen echter meer dan het produceren van het hekwerk voor uw dakterras alleen, want wij komen uw bestelling ook brengen en monteren. Hierdoor kunt u rekenen op een professionele montage met een strakke uitstraling en een hoge veiligheidsgraad tot gevolg. En is er na jarenlang gebruik onverhoopt toch onderhoud noodzakelijk? Dan komen we direct bij u langs!

Uiteraard wordt uw dakterras hekwerk in nauw overleg met u ontworpen door onze specialisten, zodat u vooraf al zekerheid heeft over hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Wilt u vrijblijvend advies ontvangen over de beste balustrade voor uw pand of woning? Mail ons dan op info@balkonhekken.info of bel ons op 0546-453883.

Deel deze pagina