Balkonhek glas

Heeft u een balkon en wilt u dit voorzien van een elegante en moderne balustrade? Dan is een balkonhek van glas de ideale oplossing. J & B Almelo is gespecialiseerd in hekwerken zoals glazen balkonhekken en verzorgt dan ook graag het ontwerp, de productie en de montage van uw balkonhekwerk van glas.

Een balkonhek van glas van J & B Almelo onderscheidt zich door materialen van hoge kwaliteit en een bijbehorende afwerking en montage. In de afgelopen decennia hebben wij in Nederland een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van glazen balkonhekken en overige constructiewerken.

Bekijk onze producten

Balkonhek glas prijs

Ondanks de kwalitatief hoogwaardige oplossingen van J & B Almelo, betaalt u bij ons altijd een reƫle prijs voor uw nieuwe balkonhek van glas. Wij vinden dat een glazen balkonhek uw wooncomfort moet verhogen en bij voorkeur een lange tijd mee moet gaan. Omdat een balustrade van glas ook betaalbaar moet zijn, brengen wij altijd een offerte met een gepaste prijs uit.

Een balkonhek van glas is merkbaar populair onder Nederlanders, want veel van onze klanten kiezen tegenwoordig voor een glazen balkonhek. Ook andere hekwerken zoals balkonhekken van staal of aluminium zijn bijzonder geliefd. Een balkonhekwerk van glas is echter zeer veelzijdig en past goed bij de uitstraling van een breed scala aan woningen.

Glazen balkonhek met balustrade van glas

Een glazen balkonhek van J & B Almelo bestaat uit een aluminium onder- en bovenprofiel. U heeft hierbij de keuze uit maar liefst 130 verschillende unieke profielen. Deze profielen, waartussen de glazen panelen worden gemonteerd, zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen en zijn geschikt voor uiteenlopende glasdikten.

In elk balkonhek van glas worden de profielen aan de balusters gebouwd. De mogelijkheden voor uw glazen balkonhek zijn eindeloos: van glas met een zeefdruk tot volledig blank glas of van een losse handregel tot glasparelhekken zonder aluminium profielen. J & B Almelo biedt u de keuze uit een uitgebreid assortiment balkonhekken van glas.

Neem contact op

Balkonhek glas: wat is het ideale balkonhekwerk?

Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over het ideale balkonhekwerk van glas op basis van uw persoonlijke eisen. Wij stellen uw balkonhek van glas geheel op maat samen, dus indien gewenst kunnen wij vrijwel al uw wensen realiseren. Bij al onze balkonhekken besteden we daarnaast veel aandacht aan een optimale veiligheid.

J & B Almelo neemt u alle werkzaamheden uit handen en verzorgt zowel het ontwerp, de productie als de montage van uw balkonhek van glas. Onze langjarige expertise verzekert u van een perfect eindproduct dat nog vele jaren meegaat. Wilt u ook een balkonhekwerk van glas of een glazen balustrade? Neem contact op via info@balkonhekken.info of 0546-453883.

Deel deze pagina