Renovatie Park Boswijk Doorn

Het complex Park Boswijk in Doorn, dat dateerd uit 1973, wordt grondig aangepakt. Het complex, dat uit acht gebouwen bestaat, was verouderd en had veel achterstallig onderhoud. De VvE Park Boswijk heeft alle belangen van de diverse groepen goed in kaart gebracht en aan de hand daarvan een grootschalig renovatie project opgestart.

Voor de balkonhekken en privacy schermen zijn ze in zee gegaan met J&B Almelo. De goede ervaringen uit het verleden met J&B en de jarenlange expertise van J&B waren doorslaggevend voor het samenwerkingsverband. Naar wens van de VvE Park Boswijk heeft J&B een schitterend lamellenhek ontworpen, waarbij de spijl steeds 5 graden verspringt, zodat de spijlen langzaam open waaieren van dicht naar open. Dit geeft voor de voordeur van de woning net dat beetje extra privacy, en het is tevens een heel mooi modern en speels aangezicht. Uiteraard produceert en monteert J&B dit hekwerk zelf in de eigen assemblage hal (daarover later meer bij “Nieuws”)

Inmiddels is de renovatie van het eerste woonblok afgerond, en gaat J&B de komende maanden met dezelfde passie voor hun werk door met de overige zeven gebouwen.